Săptămâna „MAI învață!”

 

organizează

a doua ediție a Săptămânii „MAI învață!”

 

în 2018, „MAI învață!” se întoarce cu un program la fel de atrăgător și provocator ca cel al primei ediții (credem noi). Pentru această ediție, v-am pregătit nu mai puțin de trei conferințe naționale, cinci workshopuri, o masă rotundă, o inedită sesiune de mișcare în aer liber și tradiționalul curs festiv al absolvenților specializărilor Pedagogia învățământului primar și preșcolar și Psihopedagogie specială. Toate aceste evenimente programate în săptămâna 21-25 mai 2018 sunt unite de același gând: să sărbătorim educația, în toate formele ei!

Mai jos puteți consulta programul întregii săptămâni, pentru ca la finalul acestei pagini să vă aștepte formularul de înscriere prin care vă puteți declara intenția de a participa la acele evenimente la care doriți.

Pentru orice nelămurire, eroare de completare sau solicitare de informații suplimentare, vă rugăm să ne trimiteți un mesaj la adresa This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

 

 

Taxe de participare:

1. Conferința națională „Educația azi: Modernitate, Acceptare, Inovație”* - 30 lei

2. Workshop (taxa se plătește separat pentru fiecare workshop suplimentar) - 30 lei

3. SESIUNEA NAȚIONALĂ de comunicări științifice ale studenților „Cunoaștere, dezvoltare și intervenție psihopedagogică” - gratuit

 

* - nu se percepe taxa de participare la conferință pentru mentori practică înv. preșcolar, primar, special (an univ. 2017-2018)