Arta Didactică există din anul 2016 pentru a oferi clienților noștri cea mai bună experiență de formare continuă și perfecționare în domeniul educației și parentajului. În prezent oferim 3 cursuri avizate de Ministerul Educației, dar și alte activități de nișă din domeniul educației (consultanță pentru alegerea rutei școlare a copiilor, sesiuni de întrebări și răspunsuri cu părinții dintr-o clasă sau grupă).

Arta Didactică: perfecționare pentru profesori

În cei șapte ani de când existăm, ne-am pus toată priceperea, energia și entuziasmul la bătaie pentru a oferi profesorilor de orice fel cursuri și activități prin care să îi ajutăm să devină mai buni în ceea ce fac. După doi ani de pauză cauzați de pandemie, ne-am întors cu materiale proaspete, create cu pasiune și competență și adecvate cu tot ceea ce se întâmplă în prezent în educația de la noi. Și pentru că profesorii nu sunt niciodată singurii implicați în formarea celor mici și tinerilor, am pregătit câteva lucruri și pentru partenerii lor, părinții.

Pentru detalii despre ceea ce facem și ceea ce îți putem oferi, ne poți căuta pe pagina de Facebook Arta Didactică sau poți să dai o privire pe pagina care conține cursurile și activitățile propuse de noi.


Arta Didactică: perfecționare pentru profesori
Cine suntem?

Andra Perțe, conferențiar universitar dr. la Departamentul de Științe ale Educației (Universitatea din Oradea). Este specializată în psihologia copilului și a dezvoltării, în metodele și tehnicile de cercetare specifice psihologiei și educației. Pe lângă cei 15 ani de experiență în acest domeniu, Andra este și psiholog practician în propriul ei cabinet. În această calitate, lucrează mai ales cu copii și adolescenți. Subiectul cel mai drag ei este felul în care tinerii își aleg viitoarea carieră.

Dan Pătroc, conferențiar universitar dr. la Departamentul de Științe ale Educației (Universitatea din Oradea). Este specializat în comunicare publică (mai ales cea didactică), în gândirea critică, educația interculturală și etica academică. În cei 20 de ani de experiență, Dan a publicat 4 cărți, zeci de articole de specialitate și a participat la formarea și perfecționarea a câteva mii de cadre didactice.


Arta Didactică TV

În perioada pandemiei, pentru a umple timpul rămas disponibil în urma anulării activităților de formare, am pornit un canal de YouTube unde ne-am jucat puțin. Chiar dacă destul de puține din acele materiale au legătură cu partea profesională a vieții noastre, nouă ne plac și vă invităm să le vedeți pe canalul Arta Didactică: https://www.youtube.com/channel/UCrwQbC08_78us8ZRmNiWLbw

https://www.youtube.com/channel/UCrwQbC08_78us8ZRmNiWLbw