Revista de Educație Civică: totul despre educația civică, dar nu doar pentru profesori!

Revista de Educație Civică a început ca un experiment desfășurat în cadrul cursurilor de „Didactica domeniului Om și Societate” ale programului de Pedagogia învățământului primar și preșcolar de la Universitatea din Oradea. Am pornit atunci de la ideea că, în locul unor simple teme de discuție la seminar, ar fi mai util să producem niște lucruri care să încerce să ajute orice profesor în căutare de inspirație pentru orele de Educație Civică (și nu doar pentru ele, desigur). Încet-încet, experimentul nostru a devenit din ce în ce mai dens, iar calitatea materialelor a crescut cu fiecare nouă propunere. Astăzi, proiectul nostru continuă cu fiecare nouă generație de studenți! Sperăm ca munca noastră să ajungă la cât mai mulți dintre cei interesați de a-i face pe cei mici să înțeleagă că o societate puternică, modernă și civilizată este singura măsură a unei vieți bune.

Începând cu 2022, Revista de Educație Civică a devenit o revistă adevărată, cu ISSN și colectiv de redacție. În fiecare primă jumătate a unui an, vă aducem o nouă rundă de materiale. Urmăriți-le pe site și pe pagina de Facebook a revistei și pe siteul oficial: civica.artadidactica.ro

Revista de Educație Civică este un proiect marca ARTA DIDACTICĂ. Totul despre educația civică dar nu doar pentru profesori!

ISSN 2821-6148